Info pagina's 1steKeuze Zoekmachine Website aanmelden bij 1steKeuze

1steKeuze stelt alle aanmeldingen zeer op prijs. Foutief aangemelde links kunnen echter niet verwerkt worden, dit kost simpelweg teveel tijd. Vandaar dat we je vragen om eerst onze voorwaarden en de extra info naast elk veld in het formulier goed door te lezen....bedankt voor de medewerking!

Adverteren bij 1steKeuze
Jouw website als eerste in de zoekresultaten en rubrieken tonen? Stuur een mail en ontvang vrijblijvend informatie over onze voordelige tarieven.

Hoe meld je je pagina aan bij 1steKeuze ?

Deze directory is onderverdeeld in onderwerpen en de meeste links in de database zijn aangeraden door gebruikers. De definitieve plaatsing van een link in een rubriek gebeurd door ons redactie team. De redactie bezoekt de pagina's en maakt de definitieve beslissing over de titel, beschrijving en de keywoorden van de url.. We doen dit om te zorgen dat onze zoekmachine zo goed mogelijk georganiseerd en makkelijk te gebruiken blijft.

Vind de beste rubriek in de directory.

Het vinden van de beste rubriek is het belangrijkste in dit proces. Onjuist aangemelde sites kunnen helaas niet worden behandeld door de extra tijd die dit vergt van onze medewerkers.
We adviseren je om eerst de verschillende rubrieken goed te bekijken om te bepalen waar jouw site het best op zijn plaats is. Als je dmv de zoekbox zoekt naar het onderwerp van je website zie je waarschijnlijk vanzelf in welke rubriek soortgelijke sites zijn opgenomen. Onder elke link op de zoekresultaten pagina staat de rubriek waar de link in zit. ( 1steKeuze Categorie Naam 1steKeuze rubriek )

Dubbele aanmeldingen worden door ons niet geaccepteerd, u riskeert bij overbodige aanmeldingen een permanente blokkering van uw adres. Dit geldt ook voor het aanmelden van sites waarvan de inhoud al te vinden is op een andere site in onze database.

Onthoud dat de uiteindelijke plaatsing, beschrijving en titel van de link wordt bepaald door de redactie van 1steKeuze.nl. Meld de link svp maar in één rubriek aan, de redactie plaatst de link eventueel in meerdere rubrieken.

Rubriek
Of Suggereer een nieuwe subrubriek
E-mail
Titel (maximaal 50 lettertekens)
URL (incl. http://)
Beschrijving (maximaal 225 lettertekens)
Keywoorden/Frases
Tussen de keywoorden/frases een komma plaatsen.
( minimaal 2, maximaal 20 )

 

Hieronder vind je wat tips die ervoor zorgen dat jouw gesuggereerde titel, beschrijving en keywoorden waarschijnlijk niet gewijzigd worden door de redactie.

De titel moet kort zijn en met een Hoofdletter beginnen. Gebruik bij voorkeur de officiële (bedrijfs)naam.

De beschrijving dient altijd met een Hoofdletter te beginnen. Waarde oordelen , superlatieven en niet controleerbare informatie komen in principe niet in de beschrijving tenzij deze het standpunt van de redactie vormen. Vandaar ook dat we je vragen om niet over jezelf in de eerste persoon te praten. Dus liever 'Jan Visser's pagina over..." dan "Mijn pagina over .."
Maak de beschrijving in het Nederlands, maar vermeld in de beschrijving in welke talen de site te lezen is, als deze niet in het Nederlands is.
Voorbeelden van woorden die door onze redactie verwijderd worden als ze in je gesuggereerde beschrijving staan: Beste, mooiste, Dé site over, meest complete, goedkoopst, alles over, eerste in nederland, grootste,

De keywoorden mogen geen herhaling zijn van de woorden in de titel en beschrijving. Het is verstandig om de keywoorden te gebruiken voor bijvoorbeeld meervouden, synoniemen en alternatieve spellingen van de keywoorden die belangrijk voor u zijn. De keywoorden in het keywoord veld moeten worden gescheiden door komma's.

Begin het adres altijd met http://....

Bij gratis aanmelding is de gemiddelde tijd om een site in onze database op te nemen ongeveer vier weken. Bij Priority aanmelding wordt je site binnen drie werkdagen toegevoegd.

Help ons svp, lees bovenstaande regels goed door zodat we jouw link snel kunnen opnemen !

Mocht er na het lezen van deze uitleg toch iets niet duidelijk zijn over het aanmeld proces dan horen wij dat graag. Ook al je opmerkingen, kritiek, commentaar en tips met betrekking tot onze zoekmachine en website worden zeer op prijs gesteld door de redactie !
[email protected]

Vriendelijke groet,

1steKeuze redactie team

Is je website al vermeld bij ons en wil je graag dat er iets gewijzigd wordt klik dan hier om de redactie een berichtje te sturen met het verzoek nog eens naar de link te kijken.
Vermeld hierbij svp de reden van het wijzigings verzoek. Meld de link niet nog eens aan.

© 2000 - 2021 1steKeuze Zoekmachine